Klubbmöte 20/8

På onsdag kör vi i vanlig ordning möte i lokalen på Polhemsgatan 38 på Kungsholmen kl 18:30.
Tema för kvällens bildsamtal är självporträtt och det bjuds i vanlig ordning på trevligt sällskap och mycket fototjôt.

Omslagsbild: Alf Jagnell

Väl mött!

Uppdatering 2014-08-26: Några av kvällens bilder finns nedan.

[Best_Wordpress_Gallery gallery_type=”thumbnails” theme_id=”1″ gallery_id=”3″ sort_by=”order” order_by=”asc” show_search_box=”0″ search_box_width=”180″ image_column_number=”5″ images_per_page=”30″ image_title=”show” image_enable_page=”1″ thumb_width=”210″ thumb_height=”210″ thumb_click_action=”undefined” thumb_link_target=”undefined” popup_fullscreen=”1″ popup_autoplay=”0″ popup_width=”800″ popup_height=”500″ popup_effect=”fade” popup_interval=”5″ popup_enable_filmstrip=”1″ popup_filmstrip_height=”70″ popup_enable_ctrl_btn=”1″ popup_enable_fullscreen=”1″ popup_enable_info=”1″ popup_info_always_show=”1″ popup_enable_rate=”0″ popup_enable_comment=”1″ popup_hit_counter=”0″ popup_enable_facebook=”1″ popup_enable_twitter=”1″ popup_enable_google=”1″ popup_enable_pinterest=”0″ popup_enable_tumblr=”0″ watermark_type=”none”]