Höstutställning Timmermansgården 7/8 Oktober 2017

Höstutställning Timmermansgården 7/8 Oktober 2017
Hej alla medlemmar nu är det dags för anmälan till höstens utställning på Timmermansgården.
Vi i utställningskommiten har beslutat några ändringar i anmälningsrutinerna. Vi kommer att ta ut en anmälnings avgift på 500:- på grund av att många hoppar av samt att många inte respekterar sista betalningsdatum.
Hur går det till.
Anmälning till ( nikond200@hotmail.se ) senast den 31 Augusti 2017 Betala in 500:-( avgiften är bara 350:-) till Analofotografernas konto i samband med anmälan. / Klart
PÅ utställningsdagen så återfår du 150:- om du ställer ut. Ungdomar under 25 år har gratis utställningsplats men lämmnar en dep.avgift 350:- som återfås på utställningsdagen. Skulle förhinder ske försök att hitta en ersättare till din plats / Akut sjukdom( läkarintyg krävs) räknas inte in.
Med vänliga hälsningar