23 Maj kl 18.00 Utefoto – Outdoor photography

Utflyktsgruppen har beslutat att vi träffas och fotograferar i Vällingby centrum. Samling vid fontänen framför SF biografen Fontänen (till höger om T-banans utgång mot torget). Det finns gott om restauranger att avsluta dagen på. Gatufotografi och arkitektur finns i centrum. Någon km söderut kan man utöva naturfotografi i Grimsta naturreservat. Välkomna!

The excursion comittee have decided that we gather for photography in Vällingby centre. We meet up at the fountain in front of the cinema SF Fontänen (to the right from the metro exit towards the square). There are plenty of restaurants where we can gather by the end of the day. Street photography and architecture is available in the centre. About one km south you can practice nature photography in Grimsta nature reservation. Welcome!