13 Mars kl 18.00 ÖPPEN ONSDAG – OPEN WEDNESDAY

Den här kvällen delar vi med oss av våra fotografiska erfarenheter. Thomas Meldert kommer att dela sina erfarenheter av toning med bildexempel samt tipsa om en nyttig bok. Du kan t ex visa en bildsvit, berätta om ett projekt du håller på med, visa bilder från en resa och mycket annat. Vi kör mötet i en avslappnad stil. Välkommen med ditt bidrag. Det går förstås bra att bara komma och lyssna.

This night is for sharing out of our photographic experience. Thomas Meldert will share about his experience in toning with picture samples and give a tip of a useful book. You can for instance show a suite of pictures, tell about an ongoing project of yours, show pictures from a journey and much more. We will hold this meeting in a quite relaxed style. Welcome with you contribution. It is of course ok to just come and listen.