Ansökan om medlemskap i Analogfotograferna Stockholm

Analogfotograferna Stockholm behöver samla in nedanstående uppgifter om nya medlemmar, dels för internt bruk, dels för att rapportera medlemmar till vår systerförening Unga forskare Stockholm (UFS). I gengäld får vi ta del av UFS bidrag från Landstinget, och av föreningens försäkringar.

Kontaktuppgifter kan komma att delas ut till övriga medlemmar, och användas för att nå ut direkt till medlemmarna på annat sätt än via Facebook och hemsidan.

Är du 25 år eller yngre och avgiftsbefriad är alla personuppgifter obligatoriska, annars får vi inte bidrag för dig, och då måste du betala medlemsavgift istället.

Är du över 25 vill vi att du fyller i så mycket som möjligt. Namn och födelsedatum eller åtminstone födelseår behöver vi, men om det är någon fritext-uppgift du inte vill/kan fylla i, går det bra att skriva "ej svar", "-" eller liknande. Observera att om du inte fyller i e-post och telefon kan du missa viktig information från föreningen.

Om du har några frågor, kontakta oss gärna på www.analogfotograferna.se/kontakt eller via Facebook/epost.

Tack för din hjälp!
Styrelsen Analogfotograferna Stockholm

Typ av medlemskap*

Datum du var på månadsmöte eller ungdomskväll*

Förnamn*

Efternamn*

Födelsedatum*
ÅÅÅÅ-MM-DD

Kön*

Telefon*

E-post*

c/o

Postadress*

Postnummer*

Postort*

Bifoga betalningskvitto (gäller ej ungdom)

Eventuellt meddelande

Godkänn delning*
Jag godkänner att Analogfotograferna Stockholm får lagra mina uppgifter, dela dem till föreningens medlemmar, och till Unga Forskare Stockholm (UFS).

Och till sist, passera robotfiltret: captcha

Fält markerade med * är obligatoriska. Ditt meddelande kommer att skickas till föreningens medlemsansvariga.


Behandling av personuppgifter
Analogfotograferna Stockholm behöver samla in ovanstående uppgifter om nya medlemmar, dels för internt bruk, dels för att rapportera medlemmar till vår systerförening Unga forskare Stockholm (UFS). I gengäld får vi ta del av UFS bidrag från Landstinget, och av föreningens försäkringar. Kontaktuppgifter kan komma att delas ut till övriga medlemmar, och användas för att nå ut direkt till medlemmarna på annat sätt än via Facebook och hemsidan.

Vill du ha dina uppgifter raderade från vårt register, veta vilka uppgifter vi har om dig, eller fråga något annat om hur vi behandlar dina personuppgifter, tveka inte att kontakta oss!

Mer information om Dataskyddsförordningen (GDPR) och registrerades rättigheter finns på Datainspektionens hemsida.